Sök och boka hotell i Helsingfors

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg Helsingfors


Flyg Helsingfors. Helsingfors är Finlands huvudstad och har omkring 600 000 invånare. Staden har något att erbjuda för alla intressen, gammal som ung. Helsingfors kan erbjuda massor av sevärdheter och attraktioner. Vidare finns många restauranger men också goda möjligheter till shopping i Helsingfors. Närheten till Sverige gör Helsingfors attraktivt för många svenska turister. Det smidigaste sättet att ta sig till den finska huvudstaden Helsingfors är med flyg. Det går att hitta billiga flygbiljetter till Helsingfors. För att vara säker på att få tag på ett prisvärt flyg till Helsingfors så ska du vara ute i god tid med din bokning. Jämför alltid priset mellan flera olika avgångar. Vidare är det viktigt att du kontrollerar slutpriset för ditt flyg till Helsingfors. Det kan nämligen vara så att skatter och andra avgifter läggs på och den flygresa till Helsingfors, som till en början verkade vara så billig, inte längre är det.

Du kan flyga till Helsingfors från flera olika städer runt om i Sverige, däribland Stockholm, Sundsvall, Nyköping och Göteborg. För dig som bor i södra Sverige kan det vara en god idé att leta efter ett lämpligt flyg till Helsingfors som avgår från Köpenhamns flygplats Kastrup. Om möjligt så ska du försöka att hitta ett direktflyg till Helsingfors. Det går inte bara snabbare utan är ofta ett billigare alternativ då man betalar avgifter för start och landning. De bolag som flyger mellan Sverige och Helsingfors är Blue1, Finnair och SAS. Då du flyger till Helsingfors så kommer du att landa på Helsingfors-Vanda flygplats. Flygplatsen, som ligger ungefär två mil norr om huvudstadens centrum, är Finlands största internationella flygplats och tar årligen emot omkring 11 miljoner passagerare. Helsingfors-Vanda flygplats utrikesterminal har tre avdelningar. I T2 återfinns British Airways och Finnair samt ytterligare bolag i oneworld-alliansen. I T3 hittar du SAS, Lufthansa och KLM. T4 används för charterflyg.

Det är svårast att hitta billigt flyg till Helsingfors under veckosluten. Därför kan det, om möjligt, var en idé att letar efter avgångar till Helsingfors mitt i veckan. När du bokat ditt flyg till Helsingfors ska du alltid se till så att du sparar din bokningsbekräftelse. Fundera också på om det kan vara aktuellt att skaffa sig ett avbeställningsskydd. Se alltid till att vara ute vid flygplatsen i god tid innan din resa. Att ta sig ut till flygplatsen i Helsingfors går relativt snabbt. Helsingfors-Vanda flygplatsen ligger endast 19 kilometer utanför huvudstadens centrum.

För att få tag på en så billig flygresa till Helsingfors som möjligt så ska du boka själv direkt över Internet. Detta eftersom det innebär en kostnad för flygbolagen att ha personal som ombesörjer med bokningar via telefon. Välj alltid att åka med E-ticket till Helsingfors. När du checkar in så visar du endast upp ditt ID-kort eller pass. Om ett flugbolag skyltar med en kampanj på flygresor till Helsingfors så ska du alltid lusläsa de villkor som gäller för att man ska få ta del av kampanjer. Det kanske exempelvis vara att man måste vara minst två personer eller att man måste boka in sig på det första flyget som avgår på morgonen.