Sök och boka hotell i Helsingfors

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg Stockholm Helsingfors


Flyg Stockholm Helsingfors. Helsingfors är ett mycket attraktivt resmål för många svenskar. Den finska huvudstaden, vars historiska och kulturella band till Sverige är starka, har en lång och spännande historia. Här finns mängder av historiska platser och sevärdheter men även restauranger, pubbar och goda möjligheter till shopping.

Att ta flyget mellan Stockholm och Helsingfors är ett bekvämt och ofta billigt sätt att resa. Det tar ungefär en timme att flyga mellan Stockholm och Helsingfors. Det finns flera saker som du bör tänka på innan du bokar in dig på ett flyg mellan Stockholm och Helsingfors. För det första är det alltid bra om du är ute i god tid med din bokning. Vidare är det svårast att få tag på ett billigt flyg mellan Stockholm och Helsingfors under veckosluten. Därför kan det vara en god idé att kolla efter flyg som går mellan Stockholm och Helsingfors mitt i veckorna.

När du letar efter flyg mellan Stockholm och Helsingfors så ska du alltid jämföra priset mellan flera olika avgångar. Det är mycket viktigt att komma ihåg att det är biljettens slutpris, och inget annat, som du ska jämföra. Detta eftersom skatter och andra avgifter kan läggas på i samband med att du ska boka. Ett gott råd är att alltid boka online, samt att välja E-ticket. På så vis kan du komma runt olika avgifter. Detta eftersom det kostar flygbolagen att ha personal som ombesörjer bokningar via telefon, samt att man kan få betala extra för att få pappersbiljetten hemskickad. I samband med att du bokar in dig på ett flyg mellan Stockholm och Helsingfors så ska du fundera på om det är aktuellt att skaffa sig ett avbeställningsskydd.

Du hittar flyg från Stockholm till Helsingfors via exempelvis sajter som MrJet, Seat24, Flygbilligt och Budjet. Se till att vara ute på flygplatsen i god tid innan avgången. Då du tar flyget från Stockholm till Helsingfors kommer du att landa på Helsingfors-Vanda flygplats. Flygplatsen, som ligger cirka två mil norr om Helsingfors centrum, är Finlands största och tar årligen emot omkring 11 miljoner passagerare. Att ta sig från flygplatsen in till centrum går snabbt. Med taxi tar det omkring 30 minuter och med buss cirka 45 minuter.

När du bokat in dig på ett flyg mellan Stockholm och Helsingfors är det hög tid att se sig om efter lämpligt logi. Den finska huvudstaden kan erbjuda hotell i de flesta prisklasser. Vidare bör du som ämnar hyra en bil under din vistelse i Helsingfors göra det i god tid innan avresan. För att läsa på om aktuella evenemang under den period som du kommer vistas i den finska huvudstaden, så kan du vända dig till Helsingfors stads turist- och kongressbyrå.