Sök och boka hotell i Helsingfors

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Helsingfors karta


Helsingfors karta. Den finska huvudstaden Helsingfors är en mycket populär destination för svenskar. Det går inte bara snabbt att åka från Sverige till Helsingfors, det är i regel också tämligen billigt. Vidare är den svenska och finska historien på många sätt sammanlänkad genom århundradena. Det var den svenske kungen Gustav Vasa som 1550 grundade Helsingfors. Många byggnader och platser i Helsingfors vittnar också om en svunnen tid. Idag är Helsingfors en modern huvudstad med omkring 600 000 invånare. Hit åker en strid ström av svenska turister årligen. Det vanligaste sättet att ta sig från Sverige till Helsingfors är via båt eller flyg.

När man ska turista i Helsingfors är det mycket bra om man är försedd med en karta. En bra karta över Helsingfors ska inte bara visa vägar och kvarter. Du ska också kunna hitta sevärdheter utmärkta. Det är alltid en god idé att skaffa sig en karta över Helsingfors innan man börjar leta efter lämpligt logi i den finska huvudstaden. På så vis kan du enkelt se hur ditt hotell ligger i förhållande till restauranger och shopping.

Du hittar en bra karta över Helsingfors som visar hotell och restauranger om du surfar in på portalen och sökmotorn Yahoo. Här kan du också se aktuella priser för olika hotellrum i Helsingfors. Vidare hittar du gratis kartor över Helsingfors via sökmotorn Google. Här har du möjlighet att skifta vy från karta till satellitbild, men också terräng. Ett problem med att skriva ut kartbilder från Internet är att de flesta saknar möjlighet att skriva ut kartbilder som är större än en A4-sida. Helsingfors är dock inte stad som är större än att man klarar sig bra med en mindre karta. Det kan emellertid vara en idé att skriva ut några sidor som i detalj zoomar in på vissa områden i Helsingfors.

Helsingfors är en stad med ett mycket väl utbyggt kollektivtrafiknät. Således bör inte innebära några problem om ditt hotell ligger något utanför de centrala delarna av Helsingfors. Du hittar kartor över kollektivtrafikens rutter på Helsingfors Stads Trafikverks hemsida. Om du tänkt köra bil i Helsingfors så ska du se till att du skaffar dig en uppdaterad vägkarta över staden. Förlaget Hallwag har en bra karta som heter Nordeuropa Skandinavien Atlas Ha.

Här återfinns en stadskarta över Helsingfors. Det enklaste och billigaste sättet att köpa en karta över Helsingfors är att göra det direkt över Internet. Kontrollera dock leveranstiden på kartan över Helsingfors. Detta är synnerligen viktigt om du beställer en karta över Helsingfors med kort varsel. Du hittar också mycket bra vägkarta över Helsingfors på sajten Map24. Om du letar efter en guidekarta över Helsingforsregionens kommunala serviceställen så återfinns detta på Helsingfors stads hemsida. Här kan du också göra en gatunamnssökning. Vidare hittar du på samma hemsida information om WLAN Hotspots i Helsingfors. Är du intresserad av att ta dig runt i den finska huvudstaden på cykel finns här även cykelrutter utmärkta på en karta, såväl som en mycket bra shoppingkarta över Helsingfors.