Sök och boka hotell i Helsingfors

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Helsingfors vandrarhem


Helsingfors vandrarhem. Att ta in på vandrarhem kan vara ett bra alternativ för dig som reser till Helsingfors med en begränsad budget. Helsingfors är stad som kan erbjuda flera trevliga vandrarhem. När man bor på vandrarhem i Helsingfors så träffar man ofta på människor i samma situation som en själv, med vilka man kan utbyta tips och erfarenheter. Det är alltid en god idé att vara ute i god tid med sin bokning av vandrarhem i Helsingfors. Du ska dock inte nöja dig med det första bästa. Ta dig alltid tid att jämföra pris, läge och standard mellan flera olika vandrarhem.

Hostal Satakuntatalo (Lapinrinne 1A) är ett gästvänligt och fräscht vandrarhem som ligger mitt i centrala Helsingfors. Rummen har 1–4 bäddar. I varje rum finns ett kylskåp och en telefon och vissa av rummen på vandrarhemmet har också en balkong. I priset ingår frukost men också bastu på kvällen. Vidare har du tillgång till Internet på vandrarhemmet.
Hostal Satakuntatalo är emellertid endast öppet under sommarmånaderna, mellan 1 juni och 31 augusti.

Hostel Suomenlinna (Suomenlinna C9) är ett vandrarhem som ligger en 15 minuters båttur från centrala Helsingfors. Vandrarhemmet, som ligger på en historisk plats upptagen på Unescos världsarvslista, är ett perfekt alternativ för dig som vill ha en lite ovanligare vandrarhemsupplevelse. Hostel Suomenlinna är både fräscht och prisvärt.

Hostel Stadion (Pohjoinen Stadiontie 3B) är ett vandrarhem som ligger vid Helsingfors Olympiastadium. Du kan, från vandrarhemmet, nå de flesta av Helsingfors attraktioner till fots. Vidare ligger vandrarhemmet mycket nära den finska nationaloperan. Vandrarhemmet har en trivsam och avslappnad atmosfär. Hostel Stadion kan erbjuda ett fåtal privata rum, men huvudsakligen består vandrarhemmet av större rum. Totalt finns 162 bäddare på Hostel Stadion.

Academica Summer Hostel (Hietaniemenkatu 14) är ett vandrarhem som ligger mitt i centrala Helsingfors. Alla rummen på Academica Summer Hostel har ett eget badrum med toalett, ett litet kök samt ett kylskåp. Det finns en matvarubutik mycket nära vandrarhemmet. När du tar in på Academica Summer Hostel får du också till gång till sauna och swimmingpool. Vidare ingår även sängkläder och handdukar. I vandrarhemmets lobby kan du koppla upp dig mot Internet.

Hostel Mekka (Vuorikatu 8B) är ett vandrarhem i Helsingfors som har funnits sedan 1936. Vandrarhemmet är inrymt i ett gammalts hus från 1700-talet. Hostel Mekka ligger mitt i centrala Helsingfors med närhet till butiker, nattklubbar, restauranger och barer. Vandrarhemmet kan erbjuda 30 mysiga och individuellt utsmyckade rum till överkomliga priser.

Eurohostel (Linnankatu 9) ligger på halvön Katajanokka och omges av båtar och byggnader i jugendstil. Atmosfären på vandrarhemmet är mycket välkomnande och du kan välja mellan de rum som passar din stil och plånbok bäst. På Eurohostel har du möjlighet att laga din egen mat. Dusch och toaletter återfinns på varje våningsplan. Vidare finns här en bar samt möjligheten att koppla upp sig trådlöst på Internet.