Sök och boka hotell i Helsingfors

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Stockholm Helsingfors


Stockholm Helsingfors. Det går snabbt och enkelt att åka mellan Stockholm och Helsingfors. Du kan välja mellan att ta flyg eller båt mellan Stockholm och Helsingfors. Innan du bokar en biljett Stockholm-Helsingfors, så ska du alltid jämför priset mellan flera olika aktörer på marknaden. Det enklaste och ofta billigaste sättet att boka en resa mellan Stockholm och Helsingfors är att göra det direkt online på Internet. Om du tar båten från Stockholm till Helsingfors kan du välja mellan Viking Line och Tallink Silja. Att åka båt mellan Stockholm och Helsingfors behöver inte alls bli särskilt dyrt. En båtresa är inte bara ett bekvämt sätt att ta sig från Stockholm till Helsingfors, ofta är det något spännande evenemang på båten. Båtarna som går mellan Stockholm och Helsingfors har dagliga avgångar. Ett bra bokningstips är att åka tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Då är det oftast lättast att få tag i billiga biljetter på rutten Stockholm-Helsingfors.

Väljer du att ta flyget mellan Stockholm och Helsingfors så är det alltid en god idé att vara ute i god tid med sin bokning. På så vis blir det lättare att hitta en billig flygbiljett. Likväl går det att hitta biljetter från Stockholm till Helsingfors i sista minuten. Men då gäller det att man är flexibel beträffande avresedatum. Mest tryck på biljetter Stockholm-Helsingfors är det under veckoslutet. Försökt därför, om möjligt, att hitta avgångar från Stockholm till Helsingfors mitt i veckan. När du flyger mellan Stockholm och Helsingfors så kommer du att landa på Helsingfors-Vanda flygplats.

Denna flygplats ligger endast omkring två mil utanför Helsingfors centrum. Det tar cirka en timme att flyga från Stockholm till Helsingfors. Men då ska man också ta med utcheckning och transport in till staden när man beräknar den totala restiden. Från flygplatsen avgår bussar mot Helsingfors centrum flera gånger i timmen. En bussresa från flygplatsen in till Helsingfors centrum tar ungefär 45 minuter och kostar 3.40 Euro. Taxi går snabbare då du är inne i centrum på ungefär en halvtimme, men då får du också räkna med att betala omkring 30 Euro. Det är hursomhelst alltid en bra idé att växla till sig lite Euro i Stockholm, innan avresan. På så vis slipper du stressa med att ta ut pengar när du väl landat i Helsingfors.

När man har bokat in sin resa från Stockholm till Helsingfors är det hög tid att börja se sig om efter lämpliga hotellrum i den finska huvudstaden. I Helsingfors finns det många fina hotell i de flesta prisklasser. Letar du efter ett riktigt lyxigt boende i Helsingfors rekommenderas bland annat följande hotell: Hotel Kamp (Pohjoisesplanadi 29), Rivoli Jardin Hotel (Kasarmikatu 40) och Scandic Marski Helsinki (Mannerheimintie 10). När det gäller hotell i Helsingfors i mellanprisklassen rekommenderas: Marttahotelli (Uudenmaankatu 24), Comfort Hotel Pilotti (Veromaentie 1) och Cumulus Kaisaniemi (Kaisaniemenkatu 7). Det är mycket viktigt att du läser bokningsvillkoren innan du bokar ditt hotell i Helsingfors.

Om du tänkt skaffa dig en hyrbil under din vistelse i Helsingfors är det mycket bra om du bokar denna i god tid. Vid flygplatsen i Helsingfors återfinns uthyrningsbolagen Hertz, Avis, Sixt och Europcar.